Dallas Mavericks tar emot San Antonio Spurs i natt. Jag tror på gästerna och spelar Spurs -6,5 till oddset 1.90 på bet365 .

Dallas Mavericks: 2-12 (sist i Western Conference)
San Antonio Spurs: 8-5 (trea i Western Conference)

Mavericks: Ferrell, Smith Jr, Barnes, Matthews, Nowitzki
Spurs: Mills, Green, Anderson, Aldridge, Gasol

Här tycker jag att Spurs borde vara ännu större favoriter. De kommer till den här matchen med två vilodagar i bagaget. De har också en fin form med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Lika bra form har onekligen inte Mavericks. De har åtta förluster på sina nio senaste matcher. För Mavericks, som spelade både i lördags och i söndags, blir detta den tredje matchen på fyra dagar. Det får ses som en nackdel inför mötet med svårspelade Spurs.

Spurs har verkligen varit svårspelat för Mavericks de senaste åren. Spurs har åtta vinster på sina nio senaste möten med just Mavericks.

I grunden är detta en match mellan ett av ligans bästa lag och ett av de allra sämsta. Det stora problemet för Mavericks är offensiven. Jag har svårt att se att de ska göra tillräckligt med poäng för att hålla den här matchen jämn.

Ett annat problem för Mavericks är att de inte har någon riktigt bra försvarare att sätta emot Spurs stora offensiva vapen, LaMarcus Aldridge. Jag räknar med att ”LMA” har en ny bra match i natt och leder sitt lag offensivt.

Jag tror att stabila välcoachade Spurs viftar bort formsvaga Mavericks utan större problem här. De vinner med åtminstone 8-10 poäng men det kan också bli närmare 20. Klasskillnaden lär bli tydlig i den här matchen.

Mitt spel: San Antonio Spurs -6,5
Odds: 1.90 på bet365
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip