Dallas Mavericks tar emot Phoenix Suns i natt klockan 02.30. Mavericks är stora favoriter men jag tror att Suns kan göra match av detta. Spelar därför Suns +7,5 till oddset 1.78 på Unibet .

Dallas Mavericks: 8-22
Phoenix Suns: 10-21

Troliga startfemmor:

Mavericks: PG – Yogi Ferrell | SG – Wesley Matthews | SF – Harrison Barnes | PF – Maxi Kleber | C – Dirk Nowitzki

Suns: PG – Tyler Ulis | SG – Josh Jackson | SF – TJ Warren | PF – Marquese Chriss | C – Tyson Chandler

Suns är ett svagt NBA-lag den här säsongen, men man kan utan tvekan säga samma sak om Mavericks. Båda lagen tillhör det absolut bottenskiktet i ligan. Men Suns kommer faktiskt från en meriterande seger. I lördags vann de borta mot Minnesota Timberwolves med 108–106. Faktum är att Suns har tagit sina tre senaste segrar på bortaplan. Innan de vann mot Timberwolves kom segrarna mot Philadelphia 76ers och Chicago Bulls.

Mavericks spelade också senast i lördags. Då blev det förlust borta mot San Antonio Spurs med 98–96. De har fem förluster på sina sex senaste matcher.

Grejen här är att Mavericks är ett bottenlag som har svårt att vinna med åtta poäng eller mer mot något lag. Tittar man på deras 10 senaste matcher så har de en större seger. De vann hemma mot Clippers med 21 poäng. Men annars är det förluster eller mindre segrar. Det här är inte ett lag som man kan förvänta sig storsegrar ifrån.

Suns må vara ett svagt lag men tittar man på deras 10 senaste matcher så hittar man inte många matcher där de har blivit överkörda. De har 7 förluster på de där 10 matcherna. Här är förlustmarginalerna: 6 poäng mot Toronto, 7 poäng mot Sacramento, 10 poäng mot Washington, 3 poäng mot San Antonio, 13 poäng mot Toronto, 5 poäng mot Boston, 24 poäng mot Detroit. Inte många överkörningar, som sagt.

Suns har faktiskt vunnit sina två senaste matcher borta mot Mavericks.

Mavericks är favoriter här med tanke på att de spelar på hemmaplan, men det ska mycket till för att de ska vinna med närmare 10 poäng här. Jag tror att vi får en jämn match och Suns har faktiskt skrällchans. Jag tycker därför att värdet i +7,5 är fint.

Mitt spel: Phoenix Suns +7,5
Odds: 1.78
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip