Speltips: Mavericks - Timberwolves

Sport: Basket
Spelstopp: 2017-11-18 02:30
Land: Nordamerika
Liga: NBA
Odds: 1.91
Tips: 2 hcp -6,5
Dallas Mavericks tar emot Minnesota Timberwolves i natt klockan 02.30. Jag tror starkt på gästerna och spelar Timberwolves -6,5 till oddset 1.91 på Unibet med gott självförtroende. Det här känns som ett starkt spel.

Jag brukar säga att man ska passa sig för att lita på unga hajp-lag, till exempel året Philadelphia 76ers (som dock börjar se bättre ut nu). Men Timberwolves har visat att de är på riktigt. De har börjat säsongen med 9-5 och stundtals har de sett riktigt bra ut. Det kan man inte säga om Dallas Mavericks som är ett av ligans allra sämsta lag. De har börjat säsongen med 2 vinster och 13 förluster.

De här två lagen möttes så sent som den 4 november och då var det inget snack om saken. Timberwolves vann med 112-99. Deras stjärncenter Karl-Anthony Towns stod för 31 poäng och 12 returer. Jag ser KAT som en stor nyckelspelare även här. Mavericks har ingen stor spelare som kan stoppa honom. Han lär leda Timberwolves offensivt även den här gången. Om Mavericks använder Dirk Nowtizki som center kommer Towns ha lekstuga.

Timberwolves har varit ett helt okej bortalag den här säsongen. De har 4 segrar och lika många förluster. Så att spela borta är inget större problem för dem. Mavericks har spelat 8 hemmamatcher och förlorat 7.

Ett stort problem för Mavericks är deras offensiv. I sex av lagets åtta senaste matcher har de stannat på under 100 poäng. Jag tror inte att de kommer att kunna göra tillräckligt med poäng för att hålla den här matchen jämn. Timberwolves försvar har dessutom sett bättre ut på senare tid. I sina två senaste matcher har de släppt in under 100 poäng. Och offensivt är de ett riktigt bra lag med många vapen.

Jag tror att Towns står för en stormatch och för sitt lag till en komfortabel seger. Jag blir förvånad om Timberwolves vinner med färre än 7 poäng. Det kan absolut bli närmare 15.

Mitt spel: Minnesota Timberwolves -6,5
Odds: 1.91 på Unibet
Insats: 4/5 units
  Mavericks - Timberwolves
Spela på Speltips Mavericks - Timberwolves
NBA - 17 November 2017 - 17:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar