bet365 livestreamar matchen.

Äntligen är vi tillbaks till den vanliga ordningen i NBA. Visst är det kul med All-star helg men missförstå mig rätt när jag säger att jag samtidigt kan tycka att det är skönt att det är över. Jag är inget stort fan av jippon ö.h.t.

Det är lite "back to work" känsla över det hela. Nåja, nu är det över, och den första reken efter All-star breaket blir Miami Heat -1.5 till 1.76 gånger pengarna.

Miami heat kom inför breaket med ett bra flyt. Man vann borta mot Suns och Warriors och jag var helt övertygad om att vinststreaken bara skulle fortsätta. Lebron ledde i dessa matcher Points made, Rebounds och assist. Han var i andra ord i storform. Det är ju knappast någon hemlighet att Lebron är ett monster på plan men att leda assist, rebounds och points made för Miami Heat två matcher i rad är jävligt långt ifrån enkelt (ursäkta uttrycket).

Kommer detta att fortsätta?

Jajamensan, om du frågar mig. När Lebron är igång, då blir det åka av (ursäktar än en gång för uttrycket). Lebron och Bosh är sjuka spelare och det visade dom i matchen mot Suns. Suns hade sin bästa fast-break match. Suns hade sin bästa 3p shooting match. Det spelade ingen roll. Lebrons 37p och Bosh's 21p var det man behövde för att vinna matchen. Bosh satte 8 av 11 försök. Då hade man inte ens Wade, som är ett game time decision inför matchen inatt. Värt att notera är att båda dessa matcher var på bortaplan, så Heat har bevisat att man kan vinna över bra lag när man är på besök.

Mavericks har även dom varit bra men jämför man de två lagen så ser jag en klar fördel i Heats favör. Tidigare i säsongen vann Heat med 110-104 mot just Dallas och jag tror att något liknande är att vänta inatt. Möjligtvis lite tätare men jag tror definitivt på en 3+ vinst för Heat. För att gardera mot en 2p vinst för Heat i en tät match sänker jag linan till -1.5 till 1.76 på bet365 . För den lite mer våghalsige finns ett bra odds i Heat -2,5 till 1.90 men det vågar inte jag mig på. Lebron och Bosh fortsätter sitt fina spel även inatt och Heat vinner med 107-103.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip