bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

I natt: Planetens bästa basketspelare mot planetens näst-bästa. Frågan är vem som är vem numera? LeBron James har varit ohotad etta de senaste åren men Kevin Durant har spelat som en besatt man sedan raparpartnern Russell Westbrook skadade sig och nu leder KD MVP-racet.

"The Slim Reaper" har rackat upp 30+ poäng i elva raka matcher nu - någon som bara fyra spelare (Jordan, Kobe, Shaq och T-Mac) lyckats med. Han har under denna period snittat otroliga 38.5 poäng och skjutit 64 procent (!) de senaste sex matcherna.

Nu ser detta kanske ut som inledningen på en KD-överspel-rek, men nej. Linor på 35-36 avskräcker för mycket när han möter Miami Heat som aldrig låtit någon gå över den linan denna säsong. Steph Curry fick göra 36 och fyra andra spelare har fått göra 30+, men ingen mer.

I stället riktar jag in mig på hans största rival: Mr James. LeBron pratar ofta om hur mycket han älskar att möta Durant eftersom det vrider upp hans tävlingsinstinkt till max. Båda dessa spelare har sagt att de alltid kollar upp varandras matchstatistik efter varje omgång.

Nu har LeBron i elva raka matcher fått se drömsiffror från den enda spelaren som står mellan honom och hans femte MVP-utmärkelse. Jag tror att LeBron gärna visar var skåpet ska stå i kväll. Dessa spelare har mötts 16 gånger: KD har vunnit poängmatchen nio gånger men LBJ har vunnit själva matchen 13 gånger, så en rak etta på Heat (1.55) i kväll är inte så dum heller.

Men jag kör på personlig nivå i kväll och förväntar mig beast-mode från LeBron. Han snittar 26p denna säsong och jag tycker att han bör lösa linan på 27,5 i natt. Mest på grund av KD-rivaliteten, men också för att detta lär bli en jämn match vilket innebär att han kommer att spela hela fjärde quartern och inte vilas i slutet.

Bonus: Dwyane Wade är game time decision och om han inte lirar blir det ännu fler avslut för LeBron.

This is the stats tab
This is the post tip