Nytt NBA-spel i kväll. Brooklyn Nets tar emot Philadelphia 76ers. Jag räknar med en usel match mellan två usla anfall. Det lär bli poängfattigt och jag spelar under 197 poäng totalt till oddset 1.91 på Betsafe .

Philadelphia 76ers har spelat 22 matcher den här säsongen. De har förlorat 21 och är NBA:s tveklöst sämsta lag. I måndags spelade de mot San Antonio Spurs - de blev 119-68. Philadelphia gjorde alltså 68 poäng på 48 minuter. Bedrövligt.

Philadelphia är NBA:s klart sämsta lag offensivt. De gör i snitt 91 poäng per 100 bollinnehav. Det är sex poäng sämre än det laget som är näst sämst. Näst sämst är just Brooklyn som också ser riktigt trubbiga ut offensivt.

Brooklyn har dock lyckats bättre i sina matcher än Philadelphia. Brooklyn har vunnit 6 av 21 matcher hittills.

Tittar man på de fem senaste matcherna lagen emellan så har det slutat under totalt. De har också slutat under i fyra av Philadelphias fem senaste NBA-matcher.

Tar man en titt på Philadelphias 14 senaste NBA-matcher så har lyckats göra 90 poäng eller fler i hälften av dem. Att göra under 90 poäng i 7 av 14 matcher är verkligen inte bra. Jag tror att de får svårt att nå 90 den här gången också.

Tittar man på Brooklyns senaste hemmamatcher så har de haft svårt att nå 100 poäng. Nu ställs de dock mot ett svagt motstånd och jag kan tänka mig att de gör ungefär 100 poäng här. Kanske uppemot 105 men knappast mer än så. Och med tanke på att jag förväntar mig att Philadelphia inte gör mer än 90 poäng så känns under 197 som ett bra spel här.

Jag rekommenderar ingen att titta på den här matchen för det kan bli riktigt illa. Men spelet kan jag rekommendera. Det är helt klart värt att testa när vi får under 197 till 1.91. Jag trodde nog att totalspelet skulle ligga några poäng lägre här.

Spelar alltså: Under 197 poäng i matchen mellan Brooklyn och Philadelphia.
Oddset är 1.91 på Betsafe .
Units: 3/5.

This is the stats tab
This is the post tip