Nets vs Bucks. Game 7. Nu stängs serien. Notera att hemmaplan varit en fördel genom hela serien = Nets skall vara favoriter.

Jag spelar Nets -1 till oddset 1,84 hos Unibet . LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1.Många tror att offensiven är nyckeln i afton. För mig är det defensiven. Såväl Bucks som Nets håller en riktigt hög nivå i försvaret också. Vi pratar nr 5 och nr 7 i slutspelet, MEN vi vet redan att dessa två lag skulle kunna spela i en NBA-final, utifrån deras tunga offensiver. Det är därför jag kommer gå på Nets-vinst.

2. Nets Durant är dagens avgörande faktor. Får han den yta och tid som behövs, då är skadan på Irving lättare att jobba med. Durants statistik i game 7 genom åren är hisnande. Notera det! Han har snittat 33,3 ppg, 7 returer, 55% från 2-poängsramen och det mest enorma; 53% (!) från down town - 3-poängsskyttet. Tar Durant över på det här sättet, då har inte Bucks något försvar...

3. Hemmaplan! I afton är det Nets största match på drygt 20 år. De kommer inte släppa den här game 7.

4. James Harden är i mitt tycke viktigare än Kyrie Irving även om Nets spel bygger på de ”tre vise männen”. Nu tillhör skador spelet och på förhand trodde jag att Irving var närmare spel än Harden. Jag ser fram emot en ”all-in” insats från Harden. Bära eller brista vad gäller understöd till Durant.

5. ...sedan avslutar jag mina noteringar med att ännu en gång betona att Nets ej förlorat en match i Barclays Center i årets slutspel. Inte. En. Match.

Jag spelar Nets -1 till oddset 1,84 hos Unibet , LeoVegas och Casumo . Känner mig helt trygg i det spelet.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip