Nuggets har chans att stänga matchserien mot Lakers i natt och jag är övertygad om att de gör det. Lakers fick en pinne senast, men nu tar resan slut för dem. Det var mycket surr inför matchen i Los Angeles senast, eftersom Nuggets inte fick sina skor till sin uppvärmning. Jo; det är helt sant. Nuggets spelare stod och sköt i sina flip-flops. MEN. Det är historia nu. I afton är serien tillbaka i Denver och i afton stänger Nuggets den här matchserien och går vidare.

Nuggets är stora favoriter i Vegas och linan ligger på -7.5 full tid. Jag tycker den linan är en aning hög och väljer i stället att spela Nuggets att leda med minst -3.5 i halvlek till oddset 1.86 hos bet365 .com.


Värt att notera:


1. Lakers är 4-13 när de tillåter Nuggets att skjuta bättre än 40%. Nuggets snitt är högre än så på hemmaplan. I fjol sköt de i snitt 51% på hemmaplan.

2. Nuggets är 50-8 när de gör mer än 110 poäng per match. Noteras bör att Lakers har tillåtit 117 poäng i snitt per match i år.

3. Lakers lyckades dock med att bryta en trend senast och det var att slå Nuggets. De hade förlorat 11 raka matcher mot dem innan denna.

4. Nuggets superstar Jokic har snittat en triple-double i fyra matcher. Snacka om dominans. Han har snittat 29 poäng, 15 returer och 10 assist per outing. Enastående statistik.

5. Nuggets är 6-1 mot Lakers över de sju senaste matcherna.

6. Nuggets är ruggigt dominanta på hemmaplan. I fjol hade var de 6-0 och i år är de hittills 2-0.


Jag är övertygad om att Nuggets stänger matchserien på hemmaplan i afton. Spelvärdet finns i en Nuggets-ledning i halvlek. Jag nyper Nuggets -3.5 till oddset 1.86 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip