Nuggets (32-12) vs Pacers (23-23) är en match som Nuggets skall vinna komfortabelt och det syns också på linan. Det är två lag som trender åt olika håll, där Nuggets med ässet Jokic har vunnit åtta raka matcher och Pacers har torskat fem raka fajter. Det som gör det ännu tuffare för Pacers i afton är att Nuggets har 15 (!) raka vinster på hemmaplan i Pepsi Center. Det är snyggt om något.

Frågan är var vi finner spelvärdet? Jo, jag tycker att totalen bör gå över 239,5 gjorda poäng i matchen. Nuggets har ett högt snitt och om Pacers bara orkar spela bättre i första halvleken (ett av ligans sämsta lag poängmässigt i framför allt första kvarten), då bör totalen hamna över 239,5 poäng.

Jag är dessutom helt övertygad att Nuggets fortsätter på den redan inslagna vägen med att vinna på hemmaplan. Hos bet365 .com finner jag då kvällens bästa spel i NBA; Nuggets-vinst och en total över 239,5 poäng till goda 2,10.

Värt att notera:

1. Nuggets tar tredje raka segern mot Pacers vid vinst i afton. How "sweep" it is!

2. Nuggets är 9-1 över de 10 senaste matcherna och känns stekheta för dagen. De har också mött bra lag OCH detta till trots levererat!

3. Det är inte helt lätt att heta Indiana Pacers i år heller. Ofantligt många skador har tagit ner dem på jorden, då de började bra och var 10-6. Det ser fortfarande mörkt ut på skadelistan och att då besegra Nuggets på hemmaplan känns avlägset i min värld.

4. Nuggets möter ett "kort" lag i afton, vilket kommer medföra många och långa attacker in mot korg som med garanti kommer ge poäng och ett Pacers i foulproblem.

5. Nuggets superstar Jokic spelar nästan som i trans för dagen. Han snittar 25 poäng, 11 returer, 10 assist och 1,4 steal per game. MVP-siffror rakt över.

Jag är övertygad om att Nuggets vinner den här outingen relativt enkelt, men linan (-11) är dock hög. Jag gillar spelvärdet i Nuggets-vinst och den totala poängen över 239,5 till goda oddset 2,10 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip