Nuggets (51-22) tar emot Timberwolves (50-22). En riktig duell i den västra konferensen och detta kan måhända vara en försmak gällande det som kommer ske i slutspelet. Håll i hatten!

Nuggets håller fortfarande nr 1 i den västra konferensen, vilket gör att de är toppseedade (i nuläget) och den "top spot" vill laget ej tippa. Idag möter man ett av de lag som jagar dem intensivt in mot säsongsavslutningen, Timberwolves. Lagen har mötts vi två tillfällen i år och resultatet av dessa är att lagen vunnit varsin outing.

Jag kommer ta en fräck ställning för Nuggets i den här outingen. Jag finner spelvärde i Nuggets -6 till oddset 1.85 hos Unibet . Handikappet kan kännas en aning högt, MEN jag bygger det på statistik. Timberwolves har förlorat fem (!) raka matcher mot Nuggets i just Denver. Det är ingen slump.


Värt att notera:

1. Nuggets har åtta vinster över sina tio senaste fajter. Det är starka papper.

2. Nuggets har haft det hemskt lätt mot Timberwolves på hemmaplan över den senaste tiden. Fem raka vinster.

3. Nuggets skall ha tillbaka Murray i den här matchen (enligt info). Det är en nyckelspelare.

4. Timberwolves kommer vilja äga sin egen backcourt och de har verkligen lyckats defensivt över den senaste tiden.

5. Timberwolves snittar 113 poäng per outing emedan Nuggets snittar 115 poäng. Notera detta.

6. Nuggets Jokic är ryggraden i laget. Han har spelat bra genom hela året, men extra bra över den senaste tiden, då han snittat 26 poäng per match och tagit 12 returer. Det är imponerande.

Jag bygger mitt speltips på den tidiga informationen att Nuggets Murray kommer spela och då borde Nuggets kunna hålla minst 6-8 poängs försprång till Timberwolves när slutsignalen ljuder. Notera också hur starka Nuggets har varit mot Timberwolves på hemmaplan. Det är starka papper.

Jag spelar Nuggets -6 till oddset 1.85 hos Unibet .com.

Glad Påsk!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip