Game 2 i matchserien mellan Nuggets och Timberwolves. Jag har Nuggets vidare i den här serien, men det började sådär senast. Timberwolves spelade i stort sett fläckfri basket emedan Nuggets visade prov på en riktigt dålig laginsats, där spelare som normalt sett levererar inte stod att känna igen. Jag varnade för en jämn matchserie och då har inte Nuggets råd med en dålig output av sina superstars.

Jag tror på omedelbar reducering i matchserien, men spelvärdet på moneyline eller linan faller inte i god jord, utan i stället landar jag i att Nuggets leder med minst -3.5 poäng i halvlek till oddset 1.90 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Det är första gången på två år som Nuggets ligger under i en slutspelsserie. Notera det.

2. Varför vann Timberwolves game 1? De spelade en riktigt bra basketbollmatch rakt över, MEN de fick full utdelning från sina övriga offensiva vapen. Edwards vet vi är ett äss, men när även Town, Connelly och Reid spelar över förväntan; ja, då hade inte Nuggets något svar. Noteras bör att Nuggets spelade en sådär-match och det funkar inte. I ett slutspel är varje match kniven mot strupen.

3. Timberwolves Naz Reid får för lite tid i ljuset. Han är bra när han är riktigt bra. Han satte hela 16 poäng i andra halvlek och var T-wolves "beacon". Samtidigt hade Nuggets normalt fullgoda bänk en klart sämre insats. Det kommer bli rotation på Jackson, Braun, Watson och Holiday och om de inte kan göra sitt jobb, då kommer det bli tufft för Nuggets.

4. Nuggets har inte råd med två raka förluster på hemmaplan. Det ör först och främst sällan laget förlorar överhuvudtaget på hemmaplan, men mot Timberwolves är game 2 en "måste-match". Det måste vara full sula från start. I game 1 tog det Nuggets hela två minuter av klockan innan de gjorde poång. Det duger inte. Nuggets måste fort ut ur startblocken och sätta poäng i transition. Det är fakta.

5. Timberwolves defense visade vägen igen senast och Nuggets vet att det är en flaskhals. Om Timberwolves får tid att "sätta sitt defense", då är laget bra.


Nej; Nuggets måste komma ut med en intensitet som heter duga. Ta kommandot, samt se sina normalt starka superstars leverera. Nuggets Murray vet att han måste spela bättre. Jokic kan även han spela och framför allt skjuta bättre, men som sagt; rotationen på bänkspelarna måste upp en nivå för Nuggets, då kommer de gå vinnande ur den här matchen i afton.

Jag spelar Nuggets -3.5 poäng i halvlek och bygger det på ett Nuggets som kommer ut med poise och intensitet. Ett lag som vill visa varför man är regerande NBA-mästare.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip