Inför säsongen hade New York Knicks slutspelet som målsättning. Det gick ganska snabbt att inse att det var alldeles för ambitiöst. Istället skulle säsongen handla om att utveckla talangen Barrett, nu har han dragits med skador under stora delar av första halvan av säsongen. Kort sagt så är det inte mycket som går Knicks väg för stunden. Nu återstår det egentligen bara att spela av säsongen och hoppas att man får ett bra draftval i lotteriet till sommaren. Med Payton tillbaka från skada ser offensiven åtminstone något bättre ut än tidigare.

Memphis Grizzlies sanslösa form håller i sig! Åtta segrar på tio senaste matcherna och man kryper allt närmare ett matchfacit på 50%. Just nu står Grizzlies på 23-24 med 35 matcher kvar av säsongen.

Knicks har den uppsnackade rookien RJ Barrett borta från spel ytterligare några dagar. Gästerna saknar Crowder, Bruno Caboclo, Melton och Allen. Utöver Crowder så är det inga spelare som har med startfemman att göra vanligtvis.

Knicks kommer från en förlust då man tappade en ledning i andra halvlek. Det är ingen nyhet för Knicks den här säsongen. En av få positiva saker att ta med sig från matchen är att Randle fortsätter producera poängmässigt. Grizzlies däremot tog en meriterande seger hemma mot Nuggets. En solid laginsats med viktiga bidrag från en handfull spelare blev för mycket för ett decimerat Nuggets. Båda lagen spelade som sagt under gårdagen och hade långa resor framför sig under natten. Knicks har överlag svårt med poänggörandet. Med trötta ben i åtanke och Knicks offensiva förmåga är poänglinan på 225 något hög. Jag väljer därför att hugga på underspelet!

Speltips: Under 225 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip