Oklahoma City Thunder kommer från en meriterande seger mot Nuggets på hemmaplan. Chris Paul bar laget i den fjärde quartern och slutade upp med 29 poäng. Han har varit det här lagets hjärta och själ. Hans statistikrader sticker inte alltid ut ur mängden men när det väl gäller är det honom bollen befinner sig hos.

San Antonio Spurs ligger sju matcher under 50%. Det är något vi inte är vana vid att se från ett lag tränade av Gregg Popovich. Hoppet om slutspel lever ännu men då måste man gå starkt sista delen av säsongen samtidigt som Grizzlies tappar formmässigt. Även om hoppet lever så finns det inga tecken i spelet på att säsongen ska vända. En spelare som Murray hade man betydligt högre förhoppningar om än vad han lyckats prestera på planen.

I hemmalaget saknas Burton, Roberson och Bazley. Schröder är ett frågetecken inför matchen med en fotskada. Kan inte han spela får Shai eller Gallinari kliva fram poängmässigt om det ska bli seger. Gästerna förfogar över en helt skadefri trupp.

Lagen möttes ganska nyligen innan Allstar-uppehållet. Då stod Thunder för en riktig plattmatch. Det blev ändå jämnt vilket säger en del om vart lagen står den här säsongen. Jag är övertygad om att Thunder-spelarna minns detta och har en revansch att utkräva! Bara hemmafördelen väger tungt för OKC sett till deras hemmafacit i år(18-12). Det skiljer bara fyra segrar upp till andraplatsen i den västra konferensen och två vinster till hemmafördel i slutspelet.

Handikapplinan i OKC:s favör känns väldigt generös! Spurs får svårt att matcha Thunder i både skytte och returer. Det kan till och med vara läge att pröva högre linor på hemmasidan för den djärve!

Speltips: OKC Thunder med handicap -5 – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip