Nattens rek tar oss till Portland där Trail Blazers tar emot Oklahoma City. Durant besöker laget som han har högst poängsnitt mot denna säsong med 38.7 ppg samt 54.1 shooting %. Detta kan jämföras med Durants 31.2 points över säsongen.

Portland kommer från en tuff period där man förlorat 4 av de senaste 7 matcherna. Många av dessa förluster har kommit mot lag som befinner sig i toppskiktet av NBA's lag och det är just det man ställs mot inatt.

På samma antal matcher har Thunder förlorat endast två - och faktum är att på de senaste 15 matcherna har man endast förlorat två matcher totalt. Det är till stor del Durants förtjänst, han har glänst hela säsongen, och med tanke på att han verkar trivas i matcher mot Portland tror jag definitivt att han glänser även inatt. Senast mot Knicks gjorde han 41p och 9 assist så formen för Durant är även den på hög nivå.

Man ska dock tänka på att även Portland har ett otroligt bra lag. LaMarcus Aldridge, som har snittat 30.7 p och 14.3 rebs mot Thunder denna säsong blir svår att stoppa. Matchen i matchen blir alltså Aldridge vs Durant, och precis som vi såg i Knicks - Thunder (där var det Carmelo Anthony vs Durant) tror jag att Durant går vinnande ur striden.

Oklahoma City är enligt mig ligans bästa lag, och medans Portland inte ligger långt efter är det för mig relativt klart vilka som bör vinna inatt. Svaret är Thunder och linan som ligger på -1 är bra, men man får inte mycket sämre odds om man spelar Thunder rak, så det blir mitt val inatt. 1.86 är ett bra odds med spelvärde i denna matchen där jag tror att både Durant och Aldridge glänser och briljerar med fin basket men där Thunder i slutändan kommer ut som segrare med en knapp marginal. 104-108 i Thunders favör blir mitt tips och således spelar jag Thunder rak till 1.86 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip