bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

Hur jag än vänder och vrider på det kan jag inte se hur William Hill tänker med oddsen här.

Visst, direkt efter Russell Westbrooks skada i slutet av december såg OKC svaga ut och en förstaplats i västra konferensen verkade osannolik. Men nu ser det ut som att Thunder klurat ut hur man spelar bra basket utan sin All-Star point guard, mycket tack vare sin andre superstjärna, Kevin Durant.

OKC har vunnit tre av de senaste fyra matcherna och under denna period har KD skjutit upp sitt säsongpoängsnitt till 30.6, vilket är NBA:s högsta just nu. Senast, i vinsten mot Golden State Warriors, bjöd han på otroliga 54 poäng. Det var ett nytt karriärrekord för KD och bådar inte gott för trötta, försvarssvaga Sacramento Kings som aldrig har vunnit i Oklahoma.

Inte bara aldrig vunnit, förresten, de brukar inte ens komma nära. Sedan 2008, då Seattle Supersonics blev Oklahoma City Thunder, har Kings förlorat alla nio matcher i Chesapeake Energy Arena med i snitt 13 poäng. Under denna period har OKC snittat 112 pinnar.

Sacramentos DeMarcus "Boogie" Cousins har en fin säsong (snittar 23 poäng, 12 returer per match) men han utgör inget undantag i Kings historik mot OKC. Stjärncentern har inte mäktat med en enda double-double (tvåsiffrigt i både poäng- och returkolumnen) i de senaste åtta matcherna mot Thunder, och har totalt bara stått för 17p och 13r i de två senaste i Oklahoma City.

Det här är ett möte mellan två lag som mycket väl kan vara först och sist i västra konferensen när grundserien ska summeras i april och med tanke på historiken tycker jag att 1,91 på -8.0 hcp är generöst av William Hill . Kevin Durant jagar både MVP-utmärkelsen och NBA Scoring Title och jag kan inte se hur Kings ska kunna sakta ner honom.

This is the stats tab
This is the post tip