Efter gårdagens smygpremiär drar ligan igång på allvar inatt med elva matcher! Det brukar ta ett tag innan grundserien satt sig. Vissa lag börjar starkt för att sedan falla av och missa slutspelet medan andra är trögstartade för att sedan trappa upp. Experter kring ligan brukar säga att efter ungefär en fjärdedel av grundserien går det att göra första riktiga bedömningen av lagen.

Inatt riktar vi blickarna mot poängspelet i Orlando, Florida. Gästande Cleveland Cavaliers befinner sig i en ombyggnadsfas efter att LeBron James lämnade laget inför fjolåret. Det har handlat om att dumpa höga spelarlöner för att få in nya unga spelare att bygga nytt kring. Man har kommit en bit på vägen men det är fortfarande långt kvar innan laget ens kan utmana om slutspel. Grundstommen bestående av Garland, Sexton och Love gör det dock värt att slå på skärmen när Cavaliers spelar åtminstone. Samtliga tre har sina spetsegenskaper offensivt. Defensivt har de gemensamt att...ja, den delen behöver det slipas på kan man lugnt säga. Kort sagt är det spelare som man närmast behöver gömma – avlasta är en underdrift - defensivt. När alla tre är på planen samtidigt är det utlovat poängfest.

Hemmalaget Orlando Magic tog sig till slutspel förra året där man faktiskt tog en match på bortaplan i första omgången mot Raptors som sedan skulle visa sig bli mästare. Klubben åstadkom det viktigaste under försäsongen vilket var att förlänga kontraktet med stjärnan Nikola Vucevic. Utvecklingspotentialen i det här laget finns kring Gordon, Bamba och Isaac som man hoppas ska ta ytterligare ett kliv den här säsongen. Ny för året är Aminu från Portland som bidrar med både trepoängsskytte och stabilt försvarsspel.

Det är upplagt för poäng med två lag som trivs bättre i springspelet än mot organiserat försvar. Poänglinan i matchen på 212,5 poäng ligger åtminstone fem poäng för lågt. Över 212,5 poäng är taget till 1.90!

Speltips: Över 212,5 poäng i matchen – Odds 1.90 hos bet365 .
bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

This is the stats tab
This is the post tip