Orlando Magic befinner sig på den åttonde och sista slutspelsplatsen i den östra konferensen. Det är ett hopp upp till Nets på sjundeplatsen men bakom är det supertajt med ett gäng lag som ligger hack i häl. Ett utropstecken för Magic den här säsongen har varit återfödelsen av talangen Markelle Fultz. Efter att ha blivit draftad av Philadelphia 76ers med en enorm hype kring sig så misslyckades han kapitalt på grund av en mystisk skada som det fortfarande finns frågetecken kring. Slutligen byttes han bort till Magic där vi nu börjat se precis den typen av spelare som Fultz förväntades vara. Kan Fultz fortsätta ta rätt steg i sin utveckling har Magic en ljus framtid att gå till mötes.

Sixers kommer från en fantastisk insats på juldagen hemma mot Bucks. Det var en ren och skär överkörning i första halvlek mot ligans bästa lag. Det gav en fingervisning om hur pass svårbesegrade Sixers faktiskt är på hemmaplan. Det finns viss oro inför den här matchen att det kommer vara lite utav en baksmälla då man gått från juldagsmatchen som är den största matchen på året till en trist bortamatch i Orlando.

Orlandos skadeläge har ljusnat avsevärt senaste veckorna. Nu saknas bara Carter-Williams och Aminu i truppen. Ett visst steg bakåt ur en defensiv aspekt men överlag ska det inte påverka laget nämnvärt. Hos gästande är rookien Thybulle fortsatt på skadelistan.

Sixers är ett lag som Magic väldigt illa. Lagen påminner om varandra med en bredd och atletisk förmåga defensivt som gör det svårt för motståndarna att göra poäng. Att vi får näst intill jämna odds på en av titelfavoriterna är ändå för bra odds i mitt tycke för att motstå.

Speltips: PHI 76ers med handicap -2.5 – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip