Pacers (15-27) vs Suns (31-9). Det här är en perfekt outing för Suns. Just Pacers är allt annat än bra i år och för Suns är det som sagt ypperligt läge att få momentum i sitt spel.

Jag kommer spela Suns -4 till oddset 1,71 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Pacers ser bra ut på papperet, men laget får inte till det på planen och nu är säsongen relativt körd. Det gör att det blir mycket snack runt spelare inför deadline för trejder. Pacers är inte i harmoni.

2. Suns har lag för att spela NBA-final i år igen. Äntligen är de också nästan helt skadefria. Det kommer göra skillnad i afton.

3. Vad menar jag med ”perfekt outing”? Jo, Suns måste få till ett flyt och då krävs ett antal segrar i följd. Genom att möta Pacers som inte är ”där”, då borde det vara tillfälle för en stor segerchans.

4. Suns visade ”grit” mot Raptors senast. De kom sent in i matchen mot Raptors, men likaledes orkade de kriga ner dem på ett sätt som berättar att Suns har ett lag för att gå långt i år.

5. Pacers har förlorat åtta av de nio senaste matcherna. Bekymret är att det dessvärre bara ser sämre och sämre ut. Det går inte bara att skylla på COVID-19-protokollet, utan det är värre än så, eftersom laget inte spelar för varandra.

Jag spelar Suns att vinna i afton. Det är ingen ”trap-game”, utan Pacers är inte i balans som lag, vilket deras resultat visar. Jag spelar Suns -4 till oddset 1,71 hos Pinnacle och anser att det är hämtgurka.

/RoloMartins







This is the stats tab
This is the post tip