Indiana Pacers tar emot Portland Trail Blazers. Jag tror på bortalaget och spelar Trail Blazers -3,5 till oddset 1.94 på Betsafe .

Det här är säsongens andra match för båda lagen. Båda vann i den första omgången. Pacers vann hemma mot Brooklyn Nets med 140-131. Trail Blazers körde över Phoenix Suns på bortaplan med 124-76.

Jag drar inte så stora växlar av att Pacers vann sin första match. Det var en match mellan två svaga lag i Eastern Conference. Det var en poängfest men inget av lagen spelade försvarsspel. Jag tror att Pacers försvar kommer att få det jobbigt mot Trail Blazers här.

En viktig faktor i den här matchen är att CJ McCollum, som har varit avstängd, är tillbaka i Trail Blazers. De saknade honom verkligen inte i den första omgången, men han är lagets näst bäste spelare och ett riktigt bra offensivt vapen. Med honom i laget kommer ett väl fungerande Trail Blazers bara att bli ännu bättre.

En annan nyckel är matchen mellan lagens guarduppsättningar. Där har Trail Blazers ett riktigt stort övertag och det tror jag avgör den här matchen till deras fördel.

Det är också värt att poängtera den klasskillnad som det ska vara mellan dessa två lag. Pacers är ett lag som lär missa slutspel i Eastern Conference, som är betydligt svagare än Western Conference. Trail Blazers är ett lag som definitivt är med i kampen om slutspelsplatserna i väst. Personligen tror jag att de slutar bland de åtta bästa lagen och tar sig till slutspel.

Här tror jag att Lillard och McCollum straffar ett svagt Pacers-försvar. Trail Blazers vinner med åtminstone fem poäng.

Mitt spel: Portland Trail Blazers -3,5 till oddset 1.90 på Betsafe .
Units: 1/5.

This is the stats tab
This is the post tip