Det formstarkaste laget och det formsvagaste laget i basket, i Taiwan, ställs mot varandra när Pauian tar emot Jeoutai. Lagen möttes senaste den 30 mars 2020 och då blev det en hemmaseger med 97 - 86. Jag är inne på att Pauian ska vinna med större siffror denna gång, eftersom de kommer från en urstark insats senast mot tabellettan medan Jeoutai har hamnat i en allt värre formsvacka med tre raka förluster. När Jeoutai förlorar stort hemma mot det nästsämsta laget har de inget att hämta mot Pauian.

Det går inte att låta bli att imponeras av tabelltvåan Pauian som krossade serieledarna Taiwan Beer med 94 - 75. I vanlig ordning lyckades Pauian göra en massa poäng på hemmaplan, där de har snittat 99 poäng per match hittills. Det snittet kommer inte att minska mot Jeoutai heller, som endast har lyckats ta en vinst på tio ligamatcher. Pauian försvarade sig grymt bra mot Taiwan Beer, samt även i bortamatchen mot Bank of Taiwan innan och det kommer de att göra även mot uddlösa Jeoutai.

Sedan Jeoutai förlorade borta mot Pauian har problemen blivit värre. Inte nog med att Jeoutai har fortsatta bekymmer i defensiven, men även offensiven har svikit dem. Efter förlusten mot Pauian lyckades Jeoutai bara näta 70 poäng hemma mot Taiwan Beer i 70 - 89 förlusten och i den senaste matchen blev det 77 - 89 mot Bank of Taiwan, som ligger nästsist. Då Pauian är det basketlaget som har släppt in minst poäng i SBL hittills kommer detta att bli en oerhört svår uppgift för Jeoutai.

Allt talar för en ytterligare stor Jeoutai förlust när de ska möta stekheta Pauian på bortaplan. Marknaden har lagt handikapp linan på 10,5 mål, kanske för att Pauian senast vann med 11 poäng. Men även tidigare borde Pauian ha vunnit matchen med fler poäng än så. När Jeoutai dessutom har spelat sämre sedan dess tvivlar jag starkt på att de ska vara kapabla till att minsta förlustsiffrorna i denna match. Därmed finner jag ett värde på Pauian -10,5 poäng i handikapp till fina 1.85 i odds.

Speltips Pauian - Jeoutai:
Pauian -10,5 poäng - odds 1.85 hos Unibet , Casumo & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip