De två bästa basket lagen, i alla fall denna säsong, i Taiwan ställs mot varandra när Pauian tar emot Taiwan Beer. Gemensamt har lagen att de har släppt in minst poäng efter nio respektive tio spelade matcher hittills. Pauian har en fin form med tre raka segrar medan Taiwan Beer fick sin segersvit på nio raka vinster bruten i den senaste matchen. Då båda lagen försvarar sig starkt och inget av lagen har öst in mål på sistone finner jag över/under linan en aning för högt, när den ligger på 178.5 poäng.

På nio spelade matcher har Pauian tagit sex vinster och torskat tre gånger. Snittet på antal poäng ligger på strax över 90 per match, vilket gör att de är fyran i tabellen när det gäller att göra poäng. Mot tabellettan Taiwan Beer blir det också svårt att göra en massa poäng, eftersom gästerna har ligans bästa försvar som har släppt in exakt 80 poäng i snitt per match. Det som är bra för Pauian del är att de inte heller släpper in en massa poäng. Den senaste matchen vann de med 85 - 80 mot Bank of Taiwan.

Gästerna Taiwan Beer har en stark förmåga att gå segrandes ur sina matcher. De har gjort näst flest poäng i ligan, efter Yulon Luggen Dinos, som för övrigt bröt deras segersvit. Den senaste matchen för Taiwan Beer slutade 70 - 91 mot Yulon Luggen Dinos, där Taiwan Beer hade problem att sätta sina lägen. Svårt blir det även mot formstarka Pauian, som har försvarat sig riktigt bra i sina senaste matcher, även om Taiwan Beer är favoriter och tippas vinna lite oftare än två gånger på tre försök.

Däremot borde inte denna match bli så himla målrik, med tanke på att båda lagen har haft trubbel med att göra en massa poäng i sina senaste matcher. Både Pauians och Taiwan Beers senaste matcher slutade med strax över 160 poäng totalt. Marknaden har gått ut med linan över/under 178.5 poäng, vilket är för högt, i mitt tycke, eftersom båda lagen är skickliga i sina försvarsspel. I och med detta finner jag ett värde i oddset 1.85 på att matchen slutar under 178.5 poäng och lägger ett spel på utfallet.

Speltips Pauian - Taiwan Beer:
Under 178.5 poäng - odds 1.85 hos Unibet , Casumo & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip