Pelicans tar emot Suns på hemmaplan och många hade nog trott att det skulle ha stått 0-2 inför den här tredje outingen, men Pelicans skrällvann på bortaplan senast till mångas chock och förtret. Suns tappade också en av sina bästa spelare i Booker (hamstring). Det var en mörk dag för alla Phoenix-fans, MEN jag är övertygad om att laget redan i afton studsar tillbaka och vinner game 3.

Jag spelar Suns -2 hos Pinnacle till oddset 1,99.

Värt att notera:

1. Booker är ute och han har snittat 26,8 poäng. Det är starka papper, men in i startfemman kommer Cam Johnson och det är inte kattskit. Han snittar 16,3 poäng per match när han har fått starta. Han är epitomet av det som är Suns absolut största styrka - djupet i truppen och de som börjar på bänken. Det blir således Paul, Bridges, Ayton, Crowder och Johnson som startar. Det räcker långt.

2. När Paul missade 15 raka matcher under grundserien steppade som sagt "bänken" upp. Visst; det är skillnad på grundserie kontra slutspel, men Suns har varit i den här situationen tidigare. Paul och Booker är Suns två stora superstars, men de har 5-6 spelare i truppen som är hyggligt nära dem vad gäller kapacitet. Det måste fram i afton.

3. Det som tilltalar mig är den statsen som berättar vad övriga spelare i Suns startfemma levererat in när Booker varit borta. Notera följande; Paul har snittat på 21 poäng, Ayton 19 poäng, Bridges 15 poäng och Johnson 17 poäng. Det gör att jag känner mig trygg med att gå på Suns.

4. Pelicans måste korrigera sitt spel utifrån att Booker är borta, men det är de nog hyggligt nöjda med, eftersom Suns är bättre med Booker på banan. De kommer högst troligen låta Paul få styra och ställa och göra sina poäng, men avvägningen är på vem de lägger de största resurserna? Jag är övertygad om att Bridges får extra bevakning.

5. Suns å sin sida kommer fokusera på att "ta bort" Pelicans Ingram som var enorm senast. Han satte 37 poäng, tog 11 returer, en block och en steal över de 39 minuter som han spelade. Otroligt inspirerande att ta del av. MEN kan han hålla i det över ett par matcher i följd och bygga upp en kontinuitet? Vi får se ikväll.

6. Pelicans startade 1-12. Nu har de gått till slutspel och besegrat Suns på hemmaplan. Snacka om bra teamkänsla.

7. Suns behöver kliva in med en helt annan energi i afton. Då har de toppchans, eftersom de har spelare och djup i truppen som borgar för att gå långt i slutspelet. Suns har varit ett av NBAs bästa lag över de senaste två åren genom att gång på gång bevisa vilket bra lag de är. Jag har feeling för att de kommer studsa tillbaka direkt.

Jag spelar Suns -2 till oddset 1,99 och tycker det är ett kanonodds.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip