Högintressant drabbning mellan New Orleans Pelicans och Minnesota Timberwolves i natt. Jag tror på Pelicans och spelar ettan med handicap -1,5 till oddset 1.85 på Unibet .

Troliga startfemmor:

Pelicans: Holiday, Moore, Cunningham, Davis, Cousins

Timberwolves: Teague, Butler, Wiggins, Gibson, Towns

Pelicans har varit lite ojämna under inledningen av säsongen. De har 3 vinster och 4 förluster. På hemmaplan har de vunnit 1 och förlorat 2. Timberwolves har 4 vinster och 3 förluster. På bortaplan har de 2 vinster och 2 förluster.

Hemmaplansfördel är så klart en faktor i den här matchen som ser jämn ut på förhand. Pelicans har vunnit 8 av de senaste 10 på hemmaplan mot Timberwolves.

Men den största anledningen till att jag gillar det här spelet stavas KAT – Karl-Anthony Towns. Timberwolves unga center är en stjärna som fyller upp boxscoren med fina siffror. Han är en riktigt bra spelare – offensivt. Defensivt är han raka motsatsen. Det finns statistiska analyser som visar att han är en av hela NBA:s sämsta försvarsspelare. Han är en belastning defensivt. Han spelar knappt försvarsspel. Nu ställs han mot Pelicans stora duo Anthony Davis och DeMarcus Cousins. Towns kommer att bli tvungen att spela försvar mot en av dem och jag räknar med att han kommer att bli uppkäkad. Davis och Cousins har öppnat den här säsongen riktigt starkt och mot svaga motståndare kan de producera fina siffror. Davis är dessutom en stark försvarsspelare som Pelicans kan sätta på Towns i andra änden av planen.

Jag anser att Pelicans är en av mardrömsmotståndarna för detta Timberwolves. I fjol vann Pelicans alla tre matcher. Det var övertygande segrar: 14 poäng, 16 poäng och 21 poäng. Davis snittade 38 poäng i de tre matcherna. Timberwolves kunde inte stoppa honom.

Mitt spel: New Orleans Pelicans -1,5

Odds: 1.85 på Unibet
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip