Phoenix Suns gjorde ingen av sina bättre insatser i vad som blev en poängsnål tillställning mot Magic senast. Det räckte ändå till seger då man gjorde åtta raka poäng sista två minuterna. Devin Bookers svit på 30-poängsmatcher tog slut då han gjorde två poäng första 20 minuterna av andra halvlek. Han klev dock fram när det betydde som mest och satte en oerhört viktig trea som skulle bli avgörande för segern till slut. Suns är ett av ligans roligaste lag att titta på. Den unga kärnan av spelare gör att det blir oförutsägbart och spännande varje gång Suns spelar, lika förrädiskt måste det vara för deras fans att se laget spela. Inget underläge eller ledning är säkert när Suns tillsammans med Booker finns på planen.

Charlotte Hornets förlorade sin tredje raka match förra omgången. Det innebär att laget nu vunnit två av sina tio senaste matcher. Det är ett smått mirakel att man fortfarande är med på allvar i slutspelsstriden i den östra konferensen. Det säger framförallt en del om nivån på den undre halvan i den östra konferensen. Som jag varit inne på tidigare med Hornets så är Graham en av få ljuspunkter offensivt den här säsongen. Rozier har äntligen börjat betala för det stora kontraktet han fick i somras. Hans produktion under inledningen kan annars beskrivas som medioker.

Suns saknar Kaminsky fram till början av mars med en skada på sin knäskål. Gästerna har inga skador eller avstängningar att ta ställning till inför mötet.

Det är två unga lag som är relativt roliga att titta på som möts här. Jag tror det kommer trigga tempot i matchen. Duellen på guard-positionen emellan Booker och Graham är kittlande för alla NBA-nördar.


Speltips: Över 218,5 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip