Phoenix Suns har hittat tillbaka till formen senaste veckorna bakom Devin Bookers stekheta trend. Han kan göra 30 poäng i sömnen är känslan när han spelar basket. Poängen kommer från straffkastlinjen, insidan, medeldistans och trepoängslinjen. Försvararen försöker både dubbla och trippla men ingenting tycks hjälpa. Tyvärr för Suns del får han inte mycket hjälp från annat håll. Om Booker fortsätter den här utvecklingen finns det potential att nå All NBA när säsongen ska summeras.

Oklahoma City Thunder saknade en mängd spelare mot Kings men det räckte ändå till en övertygande seger. Chris Paul blev utsedd till en Allstar under gårdagen. Det säger en del om hur pass bra hans säsong varit när han tar sig in i det stjärnspäckade laget på guard-positionen i den västra konferensen. Thunder har varit en av säsongens stora överraskningar. Borträknade av många experter inför säsongen har spelartruppen överstigit alla satta mål och förväntningar. Gilgeous-Alexander har varit precis så bra som man hoppats på och Schroeder ser bättre ut än på länge.

Enda bekräftade skadorna hos gästerna är på Ferguson och Roberson. Roberson är långtidsskadad medan Ferguson förväntas vara tillbaka 5:e februari. Hemmalaget har Kaminsky, Baynes och Johnson borta från spel. Tre spelare som vanligtvis ingår i Suns rotation. Både Kaminsky och rookien Johnson bidrar med skytte i en annars relativt begränsad trupp.

Jag håller Thunder som ett mer färdigt lag än Suns i dagsläget. Thunder har presterat bra mot lag på den undre halvan. Jag tror man avfärdar Suns med enkelhet här och väljer att spela bortalaget.

Speltips: OKC Thunder med handicap -1 – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip