Phoenix Suns ligger tredje sist i den västra konferensen MEN det är bara tre vinster upp till Spurs på den åttonde och sista slutspelsplatsen. Baserat på värvningarna Suns gjorde i somras med Rubio och Baynes i spetsen så är målet att försöka nå slutspel. Efter två raka förluster och bara tre segrar på tio senaste matcherna är dags att börja vinna igen. Något positivt att ta med sig från prestationerna på slutet är Bookers form. Han öser in poäng framåt och är ett ständigt hot både för avslut och passning.

Orlando Magic ligger just nu på en sjundeplats i den något svagare östra konferensen. Detta trots att man dragits med skador nästan hela säsongen. Nu befinner man sig återigen i en position där en rad nyckelspelare dras med skadeproblem. Framförallt defensiv så får Clifford något att bita då han måste forma om laget. Vi kan förvänta oss ett Snabbare och kanske till och med roligare Magic ikväll.

Suns får klara sig utan den långe trepoängsskytten Frank Kaminsky. Gästande Orlando saknar sina tre bästa defensiva spelare i form av Isaac, Aminu och Carter-Williams. Både Augustin och Gordon är osäkra till spel.

Suns trivs bäst när matchen spelas i hög fart. Både Rubio och Booker vet hur man utnyttjar ett försvar som inte hunnit ställa upp ännu. Lägg till offensiva hot som Kelly Oubre och Ayton så förstår man varför det här laget gör så pass mycket poäng. Spelare för spelare är det väldigt jämnt fördelat kvalitetsmässigt lagen emellan när Magic saknar spelare. Ska hoppet om slutspel leva vidare för Suns är det otroligt viktigt att man vinner ikväll; jag tror att vi får se det på intensiteten i matchen.


Speltips: Över 217 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip