Phoenix Suns har varit en trevlig överraskning i ligan sedan starten. Fyra vinster efter sex omgångar var det inte många experter som trott på. Det finns mängder av offensiv potential i det unga laget men defensivt fanns det frågetecken inför säsongen. Det är tidigt på säsongen och det mesta talar väl ändå för att den idylliska uppfattningen om laget kommer krackelera förr eller senare.

Philadelphia 76ers är det enda obesegrade laget kvar i NBA efter den mirakulösa vändningen borta mot Portland. Man tog igen ett underläge på 21 poäng och vann till slut med matchen med ett skott som satt fyra tiondelar från slutsignalen. En sådan seger höjer moralen i laget och det talar om vilken bredd Sixers har som klarar av att göra det utan sin stjärna.

Suns bästa spelare nu är Booker. Han har sin styrka offensivt, defensivt är han under genomsnittet än så länge i NBA. Det är också där han behöver utvecklas. Anledningen till att jag gillar oddset på bortasegern är för att jag tror att Booker och Suns matchar dåligt mot Sixers. Gästernas exceptionella individuella försvar är något Suns inte har. Man kan sätta Ben Simmons på Booker för att neutralisera detta hot.

76ers har Embiid avstängd även detta möte. Milton förväntas inte vara tillbaka förrän tionde november. I hemmalaget är rookien Ty Jerome enda spelaren på skadelistan. Deandre Ayton är avstängd.

Hade vi gått tillbaka till i våras hade vi sett en lina upp emot -10 i 76ers favör. Tack vare Suns fina start har den pressats neråt - alltför mycket. Jag ser värde i bortasegern ner till odds över 1.70 och nu får vi betydligt mer än så.

Speltips: PHI 76ers att vinna matchen – odds 1.83 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip