Alla som har läst de långtidsspel som jag publicerade inför säsongen vet att jag inte tror på årets Philadelphia 76ers. Jag är inte överraskad över att de har börjat säsongen 0-3. I natt spelar de borta mot Detroit Pistons och jag tror att de åker på fjärde raka torsken här. Jag spelar Pistons -3,5 till oddset 1.90 på bet365 .

Troliga startfemmor:

Pistons: Jackson, Bradley, Johnson, Harris, Drummond

76ers: Bayless, Redick, Simmons, Covington, Embiid

76ers har alltså fått en tuff start på säsongen med tre förluster. Det var en del hajp kring det här laget inför säsongen och snart börjar spelarna nog känna lite press. Men jag tror att de får vänta på första segern. Det har bättre möjlighet att vända trenden på hemmaplan. Jag tror inte att 76ers kommer att vinna många bortamatcher den här säsongen.

76ers har framför allt haft problem defensivt. De släpper in 116,7 poäng per match hittills. Vilket kan jämföras med Detroits 104 poäng per match. En statistisk faktor som jag tycker är ännu viktigare att lyfta fram är returtagningen. Philadelphia är ett av de lag i ligan som låter motståndarlagen ta flest returer. De har problem under den egna korgen och motståndarlagen får göra för mycket poäng efter offensiva returer. Det tror jag att Pistons kan utnyttja. Andre Drummond är en jätte under korgarna och Pistons är ett lag som gör en hel del ”second chance points” efter offensiva returer. Det kan bli en stor nyckel här.

Vi får ett Pistons med fin form som spelar på sin hemmaplan där de är bekväma. De är ett lag som är anpassningsbart och smart. Jag tror att de slår ett ungt, och orutinerad 76ers, som är svaga på bortaplan och nu dessutom aningen pressade. Jag tror att Pistons vinner det här med åtminstone fem poäng.

Mitt spel: Detroit Pistons -3,5 till oddset 1.90 på bet365 .
Insats: 2/5 units.

This is the stats tab
This is the post tip