Warriors (13-2) borta mot Pistons (4-10). Det mesta har redan sagts om Warriors Stephen Curry, men frågan är om han har varit bättre än vad han är nu.

Trots att han var osäkert startande pga. sin höft satte han 40 poäng borta mot Cavs igår. 40 poäng! Han satte dessutom hela nio trepoängare, vilket gör insatsen än sjukare. Han lär få spela lite mindre i afton, men vad hjälper det - Pistons har inget försvar mot Warriors om du frågar mig.

Jag spelar Warriors -5,5 till oddset 1,72 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Pistons har vunnit tre av sina fem senaste outings, men det har varit mot lag som är under .500 och Pistons har till dags dato ej vunnit mot något lag +500.

2. Pistons har haft stora bekymmer med lag +500 som dessutom har ett starkt försvar. Warriors har det bästa försvaret i ligan…

3. Warriors defense leder hela NBA. Över de fyra senaste matcherna har Warriors D sett till att tre av dem inte ens fått 100 poäng framåt. Det säger en hel del om laget.

4. En som kommer bli varse Warriors D idag är Pistons nr 1 i draften G Cade Cunningham som så sakteliga börjat landa i sin roll. Han har jackat upp en nivå och har snittat +20 poäng på slutet. Idag matchas han dock mot övermakten.

5. Det är också viktigt att nämna att Pistons är NBAs sämsta lag vad gömmer skottprocent. Horribel statistik.

Jag är övertygad om att när Warriors ökar tempot, då kommer Pistons ha svårt att hänga med. De blir bättre för varje match, men mot ligans bästa lag blir det förlust. Jag spelar Warriors -2 till oddset 1,72 hos Pinnacle .

/RoloMartin

This is the stats tab
This is the post tip