Gårdagens spel satt även den fint. Med fyra raka spel inne siktar vi in oss på den femte och blickarna riktas mot toppmötet i Oklahoma där Thunder tar emot Trail Blazers. Dagens spel blir Trail Blazers +6 till oddset 1.95 på bet365 .

Det är två oerhört starka lag som gör upp i Chesapeake Energy Arena natten till onsdag. Jag ser det som väldigt svårt att sia om utgången i dagens match och väljer att spela emot favoriterna Thunder. Jag själv ser ingen klar favorit då jag sett tillräckligt mycket för att veta vad dom är kapabla av. Thunder är favoriter och Trail Blazers +6 till det fina oddset ligger till stor del i att Portland kommer ifrån en förlust mot Houston Rockets igår. Innan Rockets hade man fem raka vinster och en av dom kom emot Spurs där man vann med en marginal på 9 pts.

Trötta ben ska inte vara allt för stora problem i ett sånt här möte. Trail Blazers kommer vara tillräckligt taggade och sugna på lira boll för att inte låta sig bromsas. Man är NBA:s poängrikaste lag med ett snitt på 109,6 men man har ett för dåligt försvar som släpper förbi sig 103,5 ppg. Thunder snittar 105,3 pts och skjuter 46,6%. Man vinner i snitt med en marginal på cirkus 7 pts. Idag mot Trail Blazers tror jag inte att man klarar det om man nu skulle vinna. Trail Blazers är för starka offensivt och kommer att leverera poängmässigt. Överspelet kan därför även det vara av intresse men jag kommer först röra den live för att se vad vi kan få för odds och lina.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip