bet365 livesteramr alla NBA-matcher.

Inatt möter Portland Trail Blazers Dallas Mavericks på bortaplan, och linan ligger på -1.5. Det är lätt att ställa sig frågan "hur kan den vara så låg när Portland har ett 30-9 record denna säsongen och Mavericks 24-17?"

Svaret stavas Head-to-head stats. På bortaplan mot Mavs har man ett 3-16 record. På dessa 19 besök i American Airlines Centre har man snittat 89.4 pts.

Jag tror, trots historiken mot Mavs, att Trail Blazers tar hem denna matchen med 5-6p. Man imponerade enormt borta mot ett av NBA's bästa lag i Spurs och Aldridge snittar 28.8 points & 13.3 rebounds på de fyra senaste matcherna (som man för övrigt har vunnit, och varken gjort mer än 112 pts eller under 108pts på). Han är med andra ord i god form inför mötet inatt. Portland har snittat över 109pts per game denna säsong och leder NBA i offense, mycket tack vare deras bänk. Det är en bänk som kommer spela stor roll ifall Portland vill bryta den obehagliga trenden mot Mavs på bortaplan.

Portland är även dem ett av ligans bästa lag, vilket kom lite som en chock för mig inför säsongen. Om tre vinster har man matchat förra året på 33 wins och verkligen visat på jävlar anamma. Mavs 3pt shooter Calderon som huserar på 51% 3pt shooting på de senaste 15 matcherna skadade sig och det är ett game time decision om han kan spela inatt.

Som sammanfattning är det värt att säga att Dallas inte är något dåligt NBA-lag på något sätt, utan snarare att Portland är ett otroligt bra lag. Jag tror att Aldridge, Wesley Matthews, Lillard och Portlands grymma bänk plockar hem matchen med 114-108 och således blir Trail Blazers -1.5 till 1.90 spelvärd i mina ögon.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting




This is the stats tab
This is the post tip