bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

Bra natt där Warriors gjorde sitt jobb, och den fina formen sitter i! Nu går vi mot en ny vinst, och det med hjälp av säsongens kanske mest imponerande lag, Portland Trail Blazers, som åker till Denver för att ge sig på Nuggets. Linan ligger i skrivande stund på -3 och finns på bet365 till 1.95!

Nuggets ligger just nu utanför en plats till play off med ett PCT på 0.455, vilket får ses som helt okej. Man vinner ungefär varannan match, men mötet mot Trail Blazers blir inte en av vinsterna.

Nuggets L5 förluster (marginal):

Kings - 14 pts
Bulls - 28 pts
Suns - 5 pts
Timberwolves - 27 pts
Pacers - 39 pts
SNITT - 22,6 PTS

Nuggets har klarat linan 23 gånger mot Trail Blazers 30. Portland är alltså bättre än Nuggets på att klara linan vilket får ses som tryggt…Intressant nog är Nuggets bara är ATS nio gånger av 27! Det är en tredjedel, och det som går att läsas ut av det är att Nuggets överskattas inför spel på hemmamark. Samma sak gäller Trail Blazers, fast tvärtom. Man underskattar deras förmåga på bortplan och man klarar linan 60 % av gångerna. Head to head har Trail Blazers klarat linan 70 % (!!) av gångerna de senaste tio. L10 lagen emellan så får vi en snittmarginal på drygt 3 pts, men det är den här säsongen Trail Blazers verkligen imponerat, och då har man mött varandra två gånger.

Inbördesmöten 2013/14:

Nuggets at Trail Blazers 105-110 (Marginal på 5 pts)
Trail Blazers at Nuggets 113-98 (Marginal på 15 pts)

Den här säsongen har Nuggets i Pepsi Center stått för 14 vinster och man snittar 103 poäng. För att vara exakt så snittar man 0,8 pts mer hemma än on the road. Nuggets har ett FG% på 44,5, och det är trepoängarna Trail Blazers ska vara orolig för. Man skjuter 36,2 %, vilket är bra. Senast mot Sacramento Kings fick man i hela 15 stycken ner genom nätet, och det är onekligen bra. Man snittar cirka åtta per match. Det ska dock tilläggas att Trail Blazers håller jämna steg vad det gäller treorna och snittar 9,4 pg.

Trail Blazers L5 vinster (marginal):

Timberwolves - 11 pts
Jazz - 8 pts
Timberwolves 7 pts
Knicks - 4 pts
Raptors - 3 pts
SNITT - 6,6 PTS

Denver Nuggets defensiv är ligans tredje sämsta (faktiskt bara en placering sämre än Trail Blazers), och det har resulterat i att man i snitt släpper förbi sig hela 104,7 ppg. Mot ligans bästa lag offensivt blir det tufft. Portland snittar knappt 108 poäng, och man vinner i snitt med en marginal på 10 poäng.

Nu lär Trail Blazers poängbästa, LeMarcus Aldridge missa matchen då han har problem med ljumsken. Med sina 23,9 ppg är han ett tungt avbräck, men inget avgörande för att Portland ska han chans att klara av linan. Damian Lillard finns fortfarande tillgänglig och kan klara av det på nästintill egen hand.

Denver Nuggets poängbästa, Ty Lawson missar med all sannolikhet även han matchen, och med sina 18 ppg kommer han saknas mer än Aldridge. Trail Blazers är bäst i ligan på att göra poäng, sätta free throws och ta rebounds. Denver vinner inte det här mötet och jag tippar en vinst på 112-98 för Portland Trail Blazers.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting


This is the stats tab
This is the post tip