Ber om ursäkt för en lite sen rek idag!

Vi blickar mot New York där man tar emot Portland Trail Blazers klockan 2 inatt och linan ligger på -2.5.

Här kan jag inte riktigt förstå varför, Knicks har varit helt okej på senaste tiden men det är ändå Portland man ställs emot. Hade linan legat på -5.5 eller liknande hade jag förstått det bättre.

Statsen talar knappast för Knicks i denna matchen, då man med 11-16 i home record och 4-6 de senaste 10 matcherna knappast är klockrena på hemmaplan. Med ett snitt på 96.9 ppg kan man förstå att det inte går så bra. Jag vågar knappt tänka mig vad det skulle vara utan Carmelo Anthony.

Portland på andra änden är inte heller så värst formstarka då man kommer med 5-5 de senaste 10 matcherna samt ett 15-9 road record. Det är marginellt bättre än Knicks så ska man se till formen blir det jämnt, men tittar man på spelarna i lagen samt statsen över säsongen är det uppenbart vilka som ska vinna här. Porland snittar över 11 ppg mer än Knicks och i mötet man hade tidigare i säsongen vann Portland med 11p.

Nu står Portland med fyra raka bortaförluster och Knicks med två raka förluster. Frågan är om Portlands kassa form kommer att hålla i sig efter en kass match mot Wizards (som f.ö har fått mig att torska 2 rekar.. grr). Det blir två formsvaga lag som möts, och jag tror att Portland kommer att vinna i slutändan, antingen total blowout win eller en jäkligt tråkig och jämn match där inget av lagen drar ifrån och så slutar det med en 2p win till något av lagen efter OT. Most likely Portland med tanke på att det helt enkelt är ett bättre lag. Mina pengar faller dock på det första alternativet där portland vinner med 6+ p. Således spelar jag Trail Blazers -2,5 till 1.86 på bet365

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip