Jag lyckades med att skriva en rek och gå in på en annan hemsida så hela reken försvann. Det blir därför en kort rek nu eftersom jag inte har orken att skriva om all text.

Trail Blazers rak blir spelet till 2 gånger pengarna på bet365 . Linan ligger på +1 och det är jag rätt förbryllad över, med tanke på hur Trail Blazers säsong har sett ut. Det kan dock förklaras lite med tanke på deras senaste matcher där man lyckats torska mot Grizzlies & Warriors. Ett 34-13 record kommer dock inte från tur när man spelar i NBA, och det är dags för Lillard, Aldridge och Matthews att visa det.

Ett 11-11 home record står mot ett 15-8 bortarecord och när man besöker Washington inatt tror jag definitivt på en 6-7pt win för Trail Blazers. Jag kan tänka mig att Aldridge är sugen på att visa att Trail Blazers är ett lag som i slutändan kommer vara med i toppstriden och inatt är det dags att steppa upp.

Att Wizards är favoriter här beror på att man skrällde mot Thunder samt att Portlands matcher mot Grizzlies och Warriors slutade som dom gjorde (17&15p förluster). I min bok är dock Portlands grymt starka lag favoriter med 5-6p här. Jag hade lirat Portland -3 om linan hade varit sådan, men nu när den ligger på +1 så tackar jag och tar emot och sänker det till Trail Blazers rak. Alltså spelar jag Trail Blazers rak till 2.00 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip