Raptors (41-32) vs Pacers (25-49). En match som Raptors skall vinna rakt ut. Pacers är i stort sett borta från slutspelet samtidigt som Raptors fortsatt jagar en stabil slutspelsplats. För mig är Raptors klara favoriter och skall så vara.

Spelvärdet tycker jag finns i över 224,5 poäng totalt i matchen till oddset 1,89 hos Unibet . Raptors kommer vinna, men oddsen är för låga såväl moneyline som handicap som känns rimlig. Pacers har haft ett hyggligt snitt på sina poäng framåt och tillsammans bör lagen kunna nå +224,5 poäng.

Värt att notera:

1. Raptors och Pacers har mötts vid tre tillfällen och Raptors har vunnit två av dessa relativt komfortabelt.

2. Raptors har idag förlängt med sin guard Armoni Brooks för ytterligare två år. Det skickar helt rätt signaler till truppen.

3. Pacers har haft enorma skadebekymmer och skadelistan till matchen ikväll har fått ytterligare namn på listan. Det är inte lätt att spela på topp, samtidigt som Pacers bänk får chansen att växla upp. Nio ordinarie spelar är borta.

4. Pacers mötte topplaget Grizzlies senast och var chanslösa. Raptors har vunnit sju av sina nio senaste. Det är värt att notera.

5. Pacers är också 9-28 på bortaplan. Den statistiken måste beaktas och noteras bör att den är bland ligans absolut sämsta.

6. Raptors har som sagt fem raka segrar och har vunnit, trots att de också haft sin beskärda del av skador. Det är i första hand den defensiva sidan av bollen som varit riktigt bra och skapat bra förutsättningar för offensiven.

Jag ser en relativt stabil seger för Raptors framför mig, samtidigt som jag tror att Pacers kan vara med rätt länge i matchen, vilket ger mig en hygglig tilltro till en poängrik match. Jag spelar över 224,5 poäng hos Unibet till oddset 1,89.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip