Toronto Raptors tar emot New Orleans Pelicans i natt klockan 01.30. Jag tror att hemmalaget vinner ganska komfortabelt och spelar Raptors -5,5 till oddset 1.90 på bet365 .

Raptors hittills under säsongen: 6-4
Pelicans hittills under säsongen: 6-5

Tittar man på spelschemat så tycket jag att det är stor fördel Raptors här. De har varit hemma i Toronto sedan i fredags medan Pelicans är ute på en road trip och gör sin fjärde raka bortamatcher här. De har rest mycket och de lär påverka dem här. Pelicans har dessutom vunnit sina tre första bortamatcher på den här resan. Kanske, kanske kan de känna sig lite nöjda nu.

Raptors har varit starka hemma den här säsongen. De har en förlust, men tre fina vinster. Två av vinsterna har varit särskilt övertygande. De har vunnit med 34, 17 och 5 poäng.

Raptors har dessutom ett riktigt fint facit mot Pelicans. De har vunnit fyra raka och totalt 12 av de 15 senaste matcherna. Ett sådant övertag kan man inte blunda för.

Alla som har följt Pelicans under NBA-säsongen vet att deras offensiva hot heter Anthony Davis och DeMarcus Cousins. Duon har varit omöjliga att stoppa hittills under säsongen. Jag tror inte heller att Raptors kan stoppa Davis och Cousins men de har spelare som åtminstone kan störa dem. Serge Ibaka och Jonas Valanciunas är två spelare som kan försvara nära korgen. De kommer att bli viktiga här.

Raptors är det bättre laget. De har en stark backcourt och ett bra hemmastöd. Dessutom ett rejält övertag när man tittar på inbördes möten. Jag tror att de tar en ny seger i natt och jag tror att de vinner med 8-10 poäng.

Mitt spel: Toronto Raptors -5,5
Odds: 1.90 på bet365
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip