Houston Rockets tar emot Milwaukee Bucks i natt klockan 02.00. Jag tror att Rockets återigen vinner med tvåsiffrigt och spelar därför Rockets -9,5 till oddset 1.72 på Unibet .

Houston Rockets: 23-4
Milwaukee Bucks: 15-12

Rockets har verkligen superform just nu. De är NBA:s hetaste lag. De har 12 raka segrar och 18 vinster på sina 19 senaste matcher. Och i stort sett alla segrar är med övertygande marginal. Tittar man på segersviten så har de vunnit 10 av 12 matcher med mer än 10 poäng.

Bucks har en bra period bakom sig men de senaste matcherna har de inte spelat lika bra. De kommer med två raka förluster till den här matchen. Senast förlorade de hemma mot bottenlaget Chicago Bulls.

Tittar man på spelschemat så är förutsättningarna likvärdiga. Båda lagen spelade i onsdags, vilade i torsdag och spelade igen i går.

Bucks är inget imponerande bortalag. De har förlorat 7 av sina 13 bortamatcher den här säsongen. Rockets är 11-3 på hemmaplan. De har vunnit sina 7 senaste hemmamatcher.

Tittar man på inbördes möten så vann Bucks senast, men Rockets har vunnit 6 av de 8 senaste matcherna. Tittar man på hur det har sett när lagen har mötts i Houston så har Rockets 4 raka hemmasegrar. Bucks vann på bortaplan senast 2013.

Jag tror att ett formstarkt Rockets, som kommer stärkta från en tung seger mot San Antonio Spurs, vinner komfortabelt mot ett Bucks som har haft vissa problem i de senaste matcherna. James Harden snittar 31 poäng i december och jag räknar med att han står för en ny bra insats i natt. Bucks kan få svårt att försvara mot Rockets heta skyttar.

Mitt spel: Houston Rockets -9,5
Odds: 1.72 på Unibet
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip