Zenit gjorde jobbet igår och lyckades inte bara täcka handikapplinan utan fick dessutom med sig segern. I Spanien dog däremot matchen ut i sista quartern och totalen missade med två poäng trots att oddset var nere och snurra på 1.10 på över 161,5. live.. Nya EuroLeague-matcher redan ikväll!

Röda Stjärnan tar emot ryska storklubben Khimki Moscow Region på hemmaplan. Röda Stjärnan har inte i närheten av de ekonomiska muskler som några av klubbarna i EuroLeague besitter. Det är heller inte realistiskt att förvänta sig att laget ska nå slutspel. Det har också gjort sig tydligt under inledningen med ett 1-4 facit efter fem omgångar. Khimki däremot har fyllt på med NBA-profiler och siktar på att slåss med Real Madrid, CSKA och Barcelona ända in i slutet. Man går in till mötet med fyra segrar.

Det är lagens andra match den här veckan så man får väga in reseschemat i oddset. Trots det är den låga linan på bortalaget lockande! Mot ett försvarsstarkt Panathinaikos gjorde Khimki 103(!) poäng tidigare under veckan. Röda Stjärnan hade inte mycket att säga till om borta mot Anadolu Efes där det blev en förlust med siffrorna 70-85 i turkarnas favör.

Skadesituationen har varit jobbig för Khimki sedan säsongsstarten men det börjar äntligen ljusna vilket ger oss möjligheten att se vilken potential det här laget egentligen har. Valiev, Vialtsev, Mozgov och Gubanov saknas fortsatt för gästerna. I hemmalaget är Brown skadad medan Mo Faye är uppsatt som tveksam till spel.

Hemmapublik och bortaresa är hinder att ta hänsyn till men kvaliteten i bortalaget räknar jag med ska lysa igenom ikväll.

Speltips: Khimki Moscow Region med handicap -3 - odds1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla EuroLeague-matcher

This is the stats tab
This is the post tip