Denver Nuggets har sedan millennieskiftet utmärkt sig som ett av ligans roligaste lag att titta på. Det har lett till framgångar i grundserien men när det kommer till slutspel har det saknats den där sista lilla biten. Det Denver vi ser nu är ett helt annat lag. Man spelar den långsammaste basketen i ligan men det har visat sig vägvinnande. En andraplats i den tuffa västra konferensen säger en del om hur pass stark inledning laget haft. Man jagar sin sjunde raka seger, fjärde längsta sviten i NBA för stunden.

Sacramento Kings åkte häromsistens på sin andra raka förlust när laget gästade 76ers. Det blev oväntat jämnt till slut då man kom tillbaka varje gång det kändes som 76ers skulle dra ifrån och döda matchen. Spelare som Hield och Barnes klev fram i stora roller. Precis som man kommer behöva göra ikväll med några av lagets mest tongivande spelare skadade.

Vlatko Cancar är uppsatt som ett frågetecken hos gästerna inför matchen. I hemmalaget saknas fortsatt Bagley, Ariza och Fox. Holmes är tveksam till spel.

Linorna fortsätter att nervärdera Kings poängskörd. Förra säsongen såg vi en lina närmare 225 istället för 206,5 i det här mötet. Denver spelar visserligen en något långsammare basket men mot Wizards fick man chansen att springa och då trillade poängtavlan upp till 125 för hemmalaget. Jag tror kanske inte riktigt vi når dit ikväll men det finns goda möjligheter för att täcka över/under-linan.

Speltips: Över 206,5 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip