Trots att Sacramento Kings saknat viktige Fox i princip under hela inledningen så befinner laget sig på en sjundeplats i västra konferensen. Det blev tredje raka segern när Thunder besegrades i en match som slutade 94-93. Bogdanovic såg till att bli matchvinnare med matchens sista skott. Matchen innebar också att Kings fick tillbaka sin talangfulle forward Marvin Bagley. En efterlängtad comeback för alla Kings-fans. Taket för Kings när alla deras spelare är med är verkligen skyhögt!

Efter att Cavaliers skrällt igår så ligger nu New York Knicks näst sist i hela NBA. Detta efter att man spenderat stora summor under sommaren med motivationen att nå slutspel. Nu har det gått lite mer av en fjärdedel av säsongen och tränaren har fått sparken. Återigen befinner sig Knicks i en position där det saknas en väg framåt.

För gästande Knicks är det en prekär skadesituation på guard-positionerna. Ellington och Bullock är skadade medan Dennis Smith är tveksam till spel med sjukdom. Det som den trion står för framförallt är poänggörande, något Knicks haft problem med säsongen igenom.

Kings saknar Fox ytterligare några veckor. Joseph är ett frågetecken inför matchen med ryggproblem.

I vanlig ordning när Kings spelar basket brukar det gå snabbt. Även utan Fox finns det spelare som Bogdanovic, Hield och Barnes som kan driva tempot i matcherna. Knicks har inte i närheten av den typen av talang i truppen. Det är rookien RJ Barrett som blev vald som andra valet i årets draft, han hoppas man ska utvecklas till att bli något stort. Just nu är det dock för tidigt för att lägga någon typ av förväntningar på hans axlar.

Knicks har som sagt egentligen ingen stor anledning att gå för segern. Det är en lång bortaresa över hela landet mot ett bra lag. Det är fortfarande professionella basketspelare så givetvis går man ut för att vinna men om bollen börjar studsa fel några gånger under matchen eller om något domslut går emot kan vi mycket väl få se gamnackar ganska tidigt. Jag väljer att gå på hemmafavoriten här genom att spela Kings med handicap -8!

Speltips: SAC Kings med handicap -8 – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip