San Antonio Spurs tar emot Memphis Grizzlies i natt klockan 02.30. Jag tror att hemmastarka Spurs vinner enkelt mot ett extremt formsvagt Grizzlies. Jag spelar Spurs -8.0 till oddset 1.90 på bet365 .

San Antonio Spurs: 13-7
Memphis Grizzies 7-12

Grizzlies kommer som sagt till den här matchen med bedrövlig form. De har 8 raka förluster. De har inte nått upp till 95 poäng i någon av sina 5 senaste matcher. Efter den senaste förlusten fick coachen sparken. Det är alltså total oreda i laget. Och att försöka vända den trenden borta mot Spurs är inte det lättaste. Spurs är 9-2 på hemmaplan.

Schemamässigt är förutsättningarna likvärdiga. Inget av lagen har några back-to-backs den senaste tiden. Inget lag har heller varit ute på någon slitsam road trip. Spurs har haft en vilodag inför den här matchen. De spelade sin senaste match på hemmaplan och har alltså sluppit resor. Grizzlies har fått två vilodagar, och spelade också sin senaste match på hemmaplan.

Spurs har ett övertag om man tittar på lagens senaste möten. De har vunnit 6 av de 8 senaste matcherna lagen emellan. Grizzlies har inte vunnit en match borta mot Spurs sedan 2014.

Jag tror verkligen inte att ett formsvagt Grizzlies, som har haft stora offensiva problem den senaste tiden, kommer kunna göra tillräckligt med poäng för att hålla den här matchen jämn. Spurs är en maskin som kommer att straffa ett svagt Grizzlies, som verkligen saknar Mike Conley. Jag tror att Spurs vinner med runt 10 poäng här.

Mitt spel: San Antonio Spurs -8.0
Odds: 1.90
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip