I dag spelas fler träningsmatcher inför NBA-säsongen. Jag lägger ett spel på matchen mellan San Antonio Spurs och Denver Nuggets. Jag tror att gästande Nuggets kommer att stå upp bra och spelar därför Nyggets +3,5 till oddset 1.83 på Betsafe .

Spurs har spelat två matcher. De började med att förlora med 106-100 borta mot Sacramento Kings. Därefter blev det vinst med 113-93 på hemmaplan mot samma motstånd. Denver har spelat tre matcher och fixat tre segrar. De började med att bortabesegra de regerande NBA-mästarna Golden State Warriors med 108-102. Därefter har de vunnit två raka bortamatcher mot Los Angeles Lakers, först 113-107 och sedan 122-104.

Årets Nuggets ser lovande ut. Nye Paul Millsap har visat att han kommer att bli viktig i år. Han har stått för 16,5 poäng per match hittills under försäsongen. Jag tror att Nuggets kommer till den här matchen med gott självförtroende och även om det är en träningsmatch så tror jag att de gärna tar chansen och besegrar ett så respektabelt motstånd som Spurs. Jag räknar med att motivationen är större i Nuggets.

Spurs har ett äldre och mer erfaret lag. De har en högre högstanivå men jag undrar om de går igång på samma sätt i en träningsmatch. Jag tror snarare att de kommer att vara noga med att spara på krafter inför den stundande grundserien. Särskilt med tanke på att de har en del skadebekymmer i truppen.

En annan faktor som jag tycker talar för Nuggets är att deras startfemma inte är riktigt satt. Vissa spelare har möjlighet att spela till sig en plats nu under träningsmatcherna. Det är en annan faktor som lär öka motivationen. Och motivation är så klart viktigt i dessa matcher som annars kan bli lite avslagna.

Jag ser det här som en jämn match och eftersom vi får 3,5 gratispoäng på Nuggets så känns det som en bra spel.

Mitt spel: Nugget +3,5 till oddset 1.83 på Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip