Suns (60-14) dominerar NBA för dagen, utan att spelat med sin kanske bäste spelare i form av Chris Paul under långa stunder. Det är imponerande. Nu är Paul med igen och det syns direkt. Han är en superstar.

Idag gästar 76ers (46-27) och det är inget "brödgäng". Med Embiid och Harden i sin trupp har de också en vass arsenal för att vinna tuffa och tajta matcher. De missar sällan sina skott när det gäller som mest.

Matchen då? Det är trots allt bäst i Väst mot bäst i Öst om vi pratar konferenser. Det här är en toppmatch som har alla ingredienser för att bli en sevärd outing. Det kan faktiskt vara så att kvällens fajt är en förhandstitt på en eventuell NBA-final. Varför inte?

Jag kommer spela Suns -2 till oddset 1,69 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Suns har vunnit sju raka segrar och sett enormt starka ut. Varje kugge i laget gör sin grej och det boostar enormt. Paul är som sagt tillbaka och när han är med på banan är laget 27-6.

2. Sixers har vunnit tre raka segrar och totalt fem av sina sju senaste.

3. En match-i-matchen är den mellan Sixers Embiid och Suns Ayton. Det har varit en del twittrande dem emellan, eftersom Embiid tycker han är en nivå upp kontra Ayton. I afton kommer dessa mötas ofta och vi får se vem som är bäst när krutröken lagt sig.

4. Suns topprekord gällande säsong är 62-20. Nu är det åtta matcher kvar och de är som sagt 60-14. Mycket talar för att klubben kommer sätta nytt franchise-rekord.

5. Suns är 30-8 på hemmaplan i år. De är dessutom 30-6 på bortaplan. De snittar +125 poäng per match, vilket är ett ruggigt starkt facit. Det är inte mycket som stoppar dem just nu och det är många inom organisationen som sneglar på klubbrekordet.

6. Sixers spelar sin sista match på bortaplan och vill gärna lämna sin roadtrip som obesegrade, men frågan är om de har lag till det? Jag tycker Suns är bättre på samtliga positioner.

Jag spelar Suns -2 till oddset 1,69 hos Pinnacle . För er som gärna spelar sidospel; håll extra koll på att Suns sätter +114,5 till oddset 1,89.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip