Suns tog en välförtjänt finalmatch nr 1. Chris Paul spelade enormt bra och Suns ”pick and roll-action” skulle visa sig vara för svår för Bucks att hantera.

Jag kommer spela Suns -3 till oddset 1,70 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Bucks superstar Giannis kom tillbaka efter skada och var duktig. Lite ringrostig, men duktig. Samtidigt droppade Jrue Holidays produktion framåt och de facto är Bucks 5-1 i slutspelet när Holiday gör +20 poäng.

2. Suns var en nivå upp enligt mig i match 1. Bucks hade som sagt inget direkt försvar mot Suns spelstrategie och då kan det bli en kort serie.

3. Till skillnad mot Suns levererade inte samtliga storstjärnor hos Bucks samtidigt, vilket är ett måste för att de skall ha en chans i matchserien.

4. Suns fem starters är mer djuplodad än Bucks. Det måste vi vara ärliga med. Paul, Booker, Crowder, Bridges och Ayton spelade fläckfri basket i game 1. Om Suns håller i på samma sätt och låter Bucks göra misstagen, då är Suns det bättre laget.

Det här kommer bli en jämn serie, men jag är helt övertygad om att Suns har 2-0 efter kvällen fajt. Hemmaplan är viktig.

Jag spelar Suns -3 till oddset 1,70 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins





This is the stats tab
This is the post tip