Suns kliver in i den här outingen med 3-1 i bakfickan och kan avgöra matchserien på hemmaplan. Clippers har skött sig fullt godkänd med tanke på att deras två bästa spelare, Leonard och George, båda har varit borta av olika anledningar. Den som har steppat upp är nr 3 Westbrook, men vad hjälper det när Suns är helt intakt och har samtliga superstars på banan?

Nej; Suns vinner matchen och går vidare, men handicapspelet är inte intressant. Linan ligger på -12,5 och det kan det bli, men jag tycker mig finna ett bättre spelvärde och det är Suns Booker att sätta över 30,5 poäng till oddset 1,86 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Suns Booker har varit formidabel. Han har snittat 34,8 ppg och haft en field goal percentage på 57%! Snacka om dominans.

2. Suns är 27-13 på hemmaplan under säsongen 2022-23.

3. Clippers kan inte matcha Suns utan Leonard. Han spelade 40 minuter och snittade 35 poäng i match 1 och match 2. Tungt med alla skador på Leonard. Han har inte spelat 60 matcher under en säsong sedan 2016-17.

4. Suns två äss, Durant och Booker är en "match made in heaven". Alla vet att Suns trupp är tunn (saknar djup), men spetsen är enorm med dessa två och Ayton. Durant och Booker har höga poängsnitt tillsammans.

5. Clippers har varit med fullt godkänt i matcherna tack vare Westbrook, men han kan inte själv övertrumfa Durant och Booker om de snittar +30 poäng i varje outing.

Suns kommer stänga ner den här matchserien i afton och jag gillar spelet Ö30,5 på Booker på hemmaplan i Phoenix. Räkna med att Footprint Center kommer koka. Jag spelar som sagt Ö30,5 till oddset 1,86 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip