Fullmatad NBA-natt. Jag väljer ett spel i matchen mellan Phoenix Suns och Utah Jazz. Jag tror på gästerna och spelar Jazz -6.0 till oddset 1.80 på bet365 .

Troliga startfemmor:

Suns: James, Booker, Warren, Chriss, Chandler

Jazz: Rubio. Mitchell, Ingles, Favors, Gobert

Båda lagen har spelat fyra matcher hittills. Hemmalaget Suns har en vinst och tre förluster. Vinsten kom i senaste matchen mot Sacramento Kings (117-115). Jazz (som är 2-2) spelade match så sent som i går. Då blev det förlust med 102-84 borta mot LA Clippers.

Suns är en enda stor röra den här säsongen. På planen ser de ut som ett av ligans allra sämsta lag. Och utanför är det inte heller som det ska. Nyligen fick coachen sparken. Samtidigt gick lagets stjärna Eric Bledose ut på Twitter och gjorde klart för alla att han inte vill vara kvar i laget. Han skickades hem från samlingen med laget dagen efter och spelade inte senast mot Kings. Nu är han på väg bort från laget. Suns lyckades ändå vinna utan Bledsoe senast men det var bara en tillfällighet. I det långa loppet blir laget ännu sämre utan sin duktige guard.

Här får vi en match mellan ett av ligans allra bästa försvar och ligans kanske allra sämsta. Jag tror att ett smart spelande Jazz kommer att straffa Suns svaga försvar. Samtidigt räknar jag med att Suns kommer att få kämpa för att få i sina poäng på Jazz. Klasskillnaden kommer att vara tydlig.

Den här matchen kommer att handla om tempo. Suns vill dra upp tempot till max och skjuta mycket och snabbt. De har inget försvarsspel att förlita sig på så de vill göra mycket poäng och bli heta offensivt. Men jag tror att Jazz, som spelar långsammast i ligan, kommer att lyckas dra ner på tempot och göra det svårt för Suns. Då kommer hemmalaget att vara chanslöst.

Jazz är inte laget med störst stjärnor. Det är ett lag som spelar smart och flyttar bollen bra. Jag tror att de kommer att trivas mot detta Suns som ofta spelar snudd på huvudlöst.

Den som är intresserad av ATS-trender kan notera att Jazz är 8-0 ATS i sina åtta senaste bortamatcher. Förra säsongen lyckades de dessutom bra i de matcher då de var favorit på bortaplan. De var 17-5 i vinster/förluster i den situationen.

Jag tror att Jazz vinner den här matchen med minst tio poäng. Att det här är andra matchen på två dagar tror jag inte påverkar laget särskilt mycket. Det är tidigt på säsongen och de är friska. Dessutom spelar de som sagt sina matcher i lägre tempo än de andra lagen i ligan. Det bör innebära mindre slitage på kropparna.

Mitt spel: Utah Jazz -6.0.
Odds: 1.80 på bet365 .
Insats: 3/5 units.

This is the stats tab
This is the post tip