Suns (50-12) bara fortsätter att leverera, trots att deras två bästa spelare; Paul och Booker är utanför truppen. De körde över Trail Blazers senast med hela 30 (!) poäng och det som är kul att se är hur många andra spelare som direkt tar taktpinnen och gör sitt arbete när deras superstars är borta.

Idag möter man Knicks som bara har en matematisk chans att nå slutspel. Den 15 januari var de 22-21. Idag är de 25-37. Det har varit en tung inledning på året. De är också ute på en lång roadtrip nu, vilket kommer synas. Att då börja den resan med att möta ligans kanske bästa lag lär bli för mycket.

Jag spelar Suns Ö114,5 poäng till oddset 1,93 hos Pinnacle . För er som gillar handicap; kolla även in -4.

Värt att notera:

1. Suns är tippad bland många att gå hela vägen i år och när jag såg dem senast mot Trail Blazers är jag benägen att hålla med (Warriors kan bli en svår nöt att knäcka när de får tillbaka sina två äss Green och Wiseman). Det är djupet på avbytarbänken som jag tokgillar. När de yngre killarna får chansen, då tar de den.

2. Knicks är som sagt körda i mitt tycke till att nå slutspel. De är också ett lag fullt med relativt bra veteraner, men dessa vet också om att det inte finns något att spela för. Det blir tufft psykiskt.

3. Kolla in Cam Johnson hos Suns. Han har verkligen levererat in på sina trepoängare. Han har satt 18/35 på slutet och det är ca 51%.

4. Det Suns har som inte Knicks har är att de är lika dominanta i defensiven som i offensiven. Mot Trail Blazers hade Suns hela 14 steals. Enormt stark siffra.

5. Vad talar för Knicks? Inget om du frågar mig. De spelar bara för sitt rykte, samtidigt som de tvärtemot Suns har ett svagt djup i sin trupp. Om inte Randle levererar OK kan det här bli långa knivars natt för Knicks.

6. Tungan på vågen i afton är Suns Deandre Ayton. Han är nr 2 i laget med ett snitt på 16,5 poäng framåt. MEN han är minst lika bra defensivt med hela 10 returer per match. Knicks har ingen som kan stoppa honom.

Suns kommer vinna matchen. Spelvärdet ligger i att Suns gör över 114,5 poäng till oddset 1,93 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip