Suns (33-24) tar emot Lakers (31-27) på hemmaplan och är favoriter enligt linan i Vegas. Jag tycker det känns rätt och Suns skall ha en vettig chans att vinna den här outingen. Jag finner mitt spelvärde i underspelet på Suns superstar Kevin Durant. Han har över de 10 senaste matcherna snittat 27 poäng och då gillar jag oddset 1.73 på underspelet 30.5 poäng från hans sida hos Unibet och nyper det.

Värt att notera:

1. Suns har sett sådär ut efter All-Star-game med två raka förluster, men laget kan bättre. En av deras bästa spelare Beal har haft stora bekymmer med skador och den värvningen har till dags dato bara känts sådär. Han har missat fyra matcher i rad nu. Booker och Durant har spelat bra, men kan även de bättre. Suns har haft problem med att avsluta matcherna på sitt sätt.

2. Durant hade en kall dag på jobbet när det kommer till sitt trepoängsskytte. Han satte bara 1/7 och mot Rockets fanns inget direkt försvar mot honom. I afton möter man Lakers och vi vet att Davis kommer följa Durant. Det blir ingen lätt nöt att knäcka. Det är också en avgörande faktor till spelvärdet med U30.5 poäng från Durant.

3. Suns vann mot Lakers senast och har hemmaplansfavör idag. Rätt favorit enligt mig.

4. Lakers var bra mot Spurs senast när LeBron James var tillbaka i lineup. Det som verkligen imponerade på mig var det konsekventa skyttet som var +50%, vilket är starka papper.

5. Suns uppdrag i afton är att stoppa James och Davis och det är inte fullt så enkelt. Hade Beal spelat, då hade Suns varit stora favoriter, men skador är skador. Om Suns inte steppar upp med sitt defense på rätt nivå, då kan det bli tufft.

Spelvärdet ligger i att Suns Durant kommer få en tuff matchup mot Lakers Davis och jag gillar U30.5 poäng. Jag tar det till oddset 1.73 hos Unibet och släpper därmed moneyline Suns.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip