Suns (53-13) tar emot Raptors (35-30) i en match som hemmalaget skall vinna.

Jag kommer spela Suns -3 till oddset 1,72 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Suns är nr 1 i ligan och den största orsaken till det tycker jag har att göra med deras djup i truppen. Om någon går ner skadad steppar nästa spelare upp. Suns har haft sina tre äss; Ayton, Booker och Paul skadade i omgångar, men detta till trots har laget vunnit ändå. Det är imponerande.

2. Raptors har förlorat i sju av sina elva senaste fajter, men det är i grund och botten ett bra lag och de har fortfarande chansen att spela slutspel i år. Jag gillar särskilt rookien Scottie Barnes. Han snittar +15 poäng per match och har en fin säsong.

3. Suns Booker är en av ligans bästa spelare. När hans radarkamrat Chris Paul är borta pga. skada har han snittar 27 poäng per match, 8 assist, 5 returer och 3 steals. Ett enormt facit av en superstar.

4. Raptors har en chans att vara med länge i matchen om de spelar med frenesi och snabbt i sina uppspel. De är nr 3 i ligan i den kategorin. En annan viktig aspekt för Raptors är att vara tunga under Suns korg.

För mig är det här en match som Suns skall vinna. De är ett tyngre lag med ett större djup på avbytarbänken än vad Raptors har. Jag finner ett spelvärde i att lira Suns -3 till oddset 1,72 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip