Suns är 40-15. De är en förbenat bra statistik över hela säsongen. De har vunnit fyra raka segrar och totalt 9 segrar på de 10 senaste matcherna. Nu är det sista matchen på hemmaplan före en lång turné "on the road". Suns kommer vinna den här matchen, men de oddsen är inte särskilt tilltalande. 1,25 i matchodds är för dåligt.

Jag har funnit ett bra spel. Jag räknar kallt med att Suns starting guard Booker gör sina vanliga poäng, men att han skall nå +26,5 poäng, det har jag svårt att se. Det är därför jag väljer att spela Booker U26,5 poäng gjorda till oddset 1,83 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Suns är i en tuff konferens (Western), men har spelat rakt över suveränt i år. De kommer få springa på såväl Lakers som Clippers som Jazz för att kunna gå hela vägen. Jag tror inte att de mäktar med det med befintlig trupp, men de kommer vara med och häxa för många bra lag i slutspelet.

2. Booker är Suns ledande poänggörare och har varit bra i år, men han måste upp ytterligare en nivå till för att lyfta sitt lag mot nästa "dimension". Jag tror Booker kan vara den spelaren som gör det, men sett till de senaste matcherna har han knappt nått +20 poäng och det räcker inte.

3. Booker snittar 23 poäng framåt i år och det är helt OK, men kravspecen för att Suns skall nå nästa "platå", då måste Booker upp i minst +28-29 poäng per match och där är han inte i nuläget.

4. Spurs Murray kommer göra livet surt för Suns och Booker under korgen, men det är inte där det avgörs, utan Booker måste våga ta fler tuffa skott om han skall nå +26,5 poäng idag. Det tror inte jag han mäktar med, eftersom Spurs har spelat bra mot Suns de senaste åren.

Jag spelar på att Suns Booker inte når +26,5 poäng framåt, utan lägger mitt spel på U26,5 poäng till oddset 1,83 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip